Lake Sports Logo Wit-Transparant

Deluxe boot

Uitleg en info - Deluxe boot

Op deze pagina leggen we jou stap voor stap uit hoe je veilig het water op gaat. 

Vragen? Mail ons op watersport@lakeseven.nl

Deluxe boot

De Deluxe boot is een eenvoudige boot, leuk voor met het gezin of vrienden.

 • Aantal personen

Geschikt voor maximaal 5 personen.

 • Bijzonderheden
  De boot heeft een opklapbare biminitop (zonnescherm), een audiosysteem en een stuurinrichting.
  Houd er rekening mee dat deze boot geen kussens en een zwemtrap heeft. Neem een handdoek mee om op te zitten en eventueel iets drijvends om makkelijk de boot in te komen na het zwemmen.
 • Vaste tijdsblokken
  Deze Deluxe boot is uitsluitend te reserveren in tijdsblokken van 2 uur. Bij 4, 6, 8 of 10 uur is de uurprijs voordeliger! De prijzen zijn te zien bij het maken van de reservering. Na het selecteren van een tijdsblok verschijnt het bedrag. Voeg tijdens het reserveren opties toe aan de reservering zoals bijvoorbeeld een zwemvest.
  Een zwemvest is verplicht voor personen zonder zwemdiploma.
 • Bekijk de instructievideo
  Bekijk voordat je in de sloep stapt de instructievideo op deze pagina (verplicht). Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via watersport@lakeseven.nl.
 • Gekoppeld varen
  Het is mogelijk om deze boot aan een andere Deluxe boot of een Basic boot vast te maken. Je kunt dan zelfs gekoppeld varen in teamverband met de andere kapitein(s). Gezellig met meerdere boten gezamenlijk het water op. Vraag hier naar aan de waterkant, dan geven we de nodige tips en uitleg.

Veelgestelde vragen

Je kunt de watersportactiviteiten gemakkelijk en uitsluitend online op deze website reserveren.

Tijdens het reserveren na het invullen van een tijdsblok verschijnt de prijs voor de geselecteerde tijdsduur.

Na terugkomst wordt de kano/supboard/boot gecontroleerd. Als er na de controle geen schade geconstateerd wordt, krijg je de borg binnen circa 5 werkdagen op jouw rekening teruggestort.

Vanaf 12 jaar kun je gebruikmaken van onze watersportactiviteiten, mits je in bezit bent van je zwemdiploma. Gemotoriseerde vaartuigen als bootverhuur is mogelijk vanaf 21 en ouder.

Huisdieren zijn niet toegestaan op onze watersportactiviteiten.

Als je geen zwemdiploma hebt, moet je een zwemvest dragen. Je kunt een zwemvest bij ons huren voor  € 2,50 per dag.

Ja, dat mag. Je mag alleen niet nuttigen op het terrein van Lake Seven. Houd er rekening mee dat je vertrekt vanaf ons terrein.

Alleen als dat nodig is. Het is de bedoeling dat je het gehuurde materiaal schoon en netjes terugbrengt zoals je het hebt meegekregen.

Na het maken van een reservering kun je niet meer kosteloos annuleren. Je kunt de de watersportactiviteit wel tot 72 uur voor aanvang kosteloos verplaatsen, of omzetten in een voucher. Bij slecht weer krijg je deze mogelijkheden ook op de dag van jouw watersportactiviteit.

Nee, dat kan helaas niet. Je kunt de starttijd wel zelf bepalen als je heel de dag afneemt. Geef dan de  gewenste vertrektijd even aan ons door.