Bron foto

Het zal de nachtmerrie zijn van heel veel mensen, je laat je iPhone in het water vallen. Wanneer dat in het bad is of het toilet, dan heb je hem er weer snel uit. Laat je hem in de Zevenhuizerplas vallen, dan heb je een probleem. Gelukkig had Lake Seven daar een oplossing voor.

Casper is chef Watersport op Lake Seven. En Casper zwaait altijd naar zijn huurders van een boot, kayak of varende veranda. En natuurlijk zwaait iedereen terug, maar Judith deed dat iets te enthousiast met een iPhone in haar hand. Met een sierlijke boog verdween dit kostbare en onmisbare stuk technologie in het water van de Zevenhuizerplas.

Diep

Er achteraan duiken heeft geen zin want de Zevenhuizerplas is daar 15 meter diep. Gelukkig reageerde Casper snel door naar de plek toe te varen en de GPS coördinaten op te slaan. Lake Seven Watersports heeft een goede relatie met de Recovery Divers, een groep vrijwilligers die verloren spullen opduiken.

Het duurde niet lang voordat deze helden ter plaatse waren. Als duikplatform werd een van de schitterende varende veranda‘s in gezet. Deze voer snel (en elektrisch) naar de door Casper gemarkeerde locatie. De duikers gingen te water en daalden 15 meter diep naar de bodem. Door systematisch te zoeken werd binnen 10 minuten de iPhone van Judith weer gevonden. Klasse!