Lake Sports Logo Wit-Transparant

Kano

Uitleg en info - Kano

Op deze pagina leggen we jou stap voor stap uit hoe je veilig het water op gaat. 

Vragen? Mail ons op watersport@lakeseven.nl

Kano

We hebben 4 kano’s in onze vloot. De peddels voor een kano noemen ze ‘steekpeddels’ en bestaan uit een korte steel met 1 blad. Een kano is minder snel dan een kajak maar wel veel stabieler, heerlijk om gezellig de plas te verkennen!

 • Aantal personen
  Een kano is geschikt voor maximaal 3 personen.
 • Vaste tijdsblokken
  Een kano is uitsluitend te reserveren voor 1, 2 of 3 uur. De prijzen zijn te zien bij het maken van de reservering. Na het selecteren van een tijdsblok verschijnt het bedrag. Voeg tijdens het reserveren opties toe aan de reservering zoals bijvoorbeeld een zwemvest.
  Een zwemvest is verplicht voor personen zonder zwemdiploma.
 • Goed om te weten
  Een kano heeft geen luchtkamers, spring er dus niet uit en voorkom dat er veel water in de kano komt. Wil je zwemmen? Leg de kano dan ergens aan een steiger.
 • Vragen?
  Bekijk de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via watersport@lakeseven.nl.

Veelgestelde vragen

Je kunt de watersportactiviteiten gemakkelijk en uitsluitend online op deze website reserveren.

Tijdens het reserveren na het invullen van een tijdsblok verschijnt de prijs voor de geselecteerde tijdsduur.

Na terugkomst wordt de kano/supboard/boot gecontroleerd. Als er na de controle geen schade geconstateerd wordt, krijg je de borg binnen circa 5 werkdagen op jouw rekening teruggestort.

Vanaf 12 jaar kun je gebruikmaken van onze watersportactiviteiten, mits je in bezit bent van je zwemdiploma. Gemotoriseerde vaartuigen als bootverhuur is mogelijk vanaf 21 en ouder.

Huisdieren zijn niet toegestaan op onze watersportactiviteiten.

Als je geen zwemdiploma hebt, moet je een zwemvest dragen. Je kunt een zwemvest bij ons huren voor  € 2,50 per dag.

Ja, dat mag. Je mag alleen niet nuttigen op het terrein van Lake Seven. Houd er rekening mee dat je vertrekt vanaf ons terrein.

Alleen als dat nodig is. Het is de bedoeling dat je het gehuurde materiaal schoon en netjes terugbrengt zoals je het hebt meegekregen.

Na het maken van een reservering kun je niet meer kosteloos annuleren. Je kunt de de watersportactiviteit wel tot 72 uur voor aanvang kosteloos verplaatsen, of omzetten in een voucher. Bij slecht weer krijg je deze mogelijkheden ook op de dag van jouw watersportactiviteit.

Nee, dat kan helaas niet. Je kunt de starttijd wel zelf bepalen als je heel de dag afneemt. Geef dan de  gewenste vertrektijd even aan ons door.