Lake Seven ligt direct aan de prachtige Zevenhuizerplas. Deze uitgebreide plas is uitermate geschikt voor een boottochtje met je familie, vrienden of ja partner. Je kunt natuurlijk kiezen voor een van de elektrische boten, maar wat dacht je van onze nieuwe kayaks?

Kayak huren

Lake Seven Watersports houdt zijn vloot up-to-date en daarom hebben we nieuwe kayaks gekocht. Vanaf nu kun je gebruik maken van de prachtige felgekleurde kayaks van het merk Pelican. De Sentinel 100X is een zogenaamde ‘sit-on-top kajak’ zodat iedereen er mee overweg kan. Ben je nu jong of wat ouder deze kayak is door zijn lengte van 305 cm makkelijk wendbaar en te hanteren. Comfort in deze kayak is ook belangrijk. Je zit op een met foam beklede zitting en je kunt de rugleuning verstellen voor de positie die het beste bij jou past.

Wil je deze kayak huren? Klik dan hier.

Tandem Kayak huren

Ga je liever met je partner of je beste vriend samen het water op? Huur dan de Tandem Kayak bij Lake Seven Watersports. Ook dit is een ‘sit-on-top kajak’ met ontzettend veel comfort voor beide personen. Er is plaats voor een bidon of een thermoskan en de je tas kan onder het elastiek aan de achterzijde. Ben je gek van vissen? Neem dan je hengels mee want deze tandem kayak beschikt over een hengelhouder!

Wil je deze Tandem kayak huren? Klik dan hier.