Padel leeft en hoe! Ook in de zomercompetitie hebben we weer een flink aantal teams die de ‘kleuren’ van Lake Seven Sports verdedigen.

Padelcompetitie spelen

De zomercompetitie Padel wordt gespeeld in de maanden juni en juli. De speeldagen zijn vrijdagavond, zaterdag of zondag. Een team bestaat uit minimaal 4 personen en op een wedstrijddag speel je 4 partijen. Er zijn vijf rondes en er zijn twee weekenden aangewezen om in te halen, bijvoorbeeld wanneer het weer te slecht is om te spelen.

Padelcompetitie spelen doe je voor de gezelligheid en om eens een andere tegenstander te ontmoeten. Door met andere mensen op de baan te staan leer je meer over het spel en kun je jezelf trainen om nog beter te presteren. Nogmaals het plezier staat voorop!

Wil je ook competitie padel spelen?

Er zijn meerdere competities per jaar. Je kunt deelnemen aan de winter, voorjaar, zomer en najaar competitie deelnemen. Heb je interesse verzamel dan minimaal 4 padellers om je heen en wijs iemand aan als captain. Wanneer je dat gedaan hebt mail je naar Lake Seven Sports om jezelf op te geven.