Lake Sports Logo Wit-Transparant

Watersports

Varen rond rotterdam op de zevenhuizerplas

Boot huren en zelf varen zonder vaarbewijs met vrienden of familie op het mooiste water van Rotterdam en omstreken. Lake Seven heeft een ruime vloot met onder andere sloepen, bootjes, kano’s, kajakken, sups en zelfs varende veranda’s!

 • Snel een boot huren en het water op? Zo regel je het!
 • Bekijk alle mogelijkheden onderaan deze pagina en kies een watersportactiviteit.
 • Lees alle informatie over jouw item en bekijk de bijhorende video (Het bekijken van de instructievideo, is verplicht).
 • Reserveren en betalen van watersportactiviteiten kan uitsluitend online.
 • Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen onderaan deze pagina. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via watersport@lakeseven.nl.

Let op: Je kunt maximaal 60 dagen vooruit reserveren.

Wil je een groepsevenement organiseren met een uitzonderlijk leuke watersportactiviteit? Neem dan contact met ons op via watersport@lakeseven.nl.
                   

* De watersport is 7 dagen per week geopend van april tot en met september *

Watersportactiviteiten

Reserveer en betaal onze watersportactiviteiten gemakkelijk online. Hieronder kunt u onze activiteiten aanklikken voor meer info en uitleg, Bekijk daar ook onze demo of instructievideo. Mochten er dan nog vragen zijn bekijk dan altijd eerst ons antwoord op de veelgestelde vragen onderaan deze pagina. Staat uw vraag daar niet tussen of wilt u een groepsevenement organiseren met een uitzonderlijk leuke watersportactiviteit. Neem dan contact met ons op!

Voordelen van huren bij ons

 • Varen zonder vaarbewijs
 • Al onze boten zijn van kwaliteit en hebben een luxe uitstraling
 • De boten zijn elektrisch aangedreven hierdoor ga je schoon en geruisloos door de natuur
 • Vaar langs de stranden en de Nesselandse boulevard voor een echt vakantiegevoel
 • Direct vanaf de boot zwemmen, in één van de schoonste wateren van Nederland
 • Mooie natuur boven en onder water
 • Vertrek en aankomst service van Lake Sports

Veelgestelde vragen

Je kunt de watersportactiviteiten gemakkelijk en uitsluitend online op deze website reserveren.

Tijdens het reserveren na het invullen van een tijdsblok verschijnt de prijs voor de geselecteerde tijdsduur.

Na terugkomst wordt de kano/supboard/boot gecontroleerd. Als er na de controle geen schade geconstateerd wordt, krijg je de borg binnen circa 5 werkdagen op jouw rekening teruggestort.

Vanaf 12 jaar kun je gebruikmaken van onze watersportactiviteiten, mits je in bezit bent van je zwemdiploma. Gemotoriseerde vaartuigen als bootverhuur is mogelijk vanaf 21 en ouder.

Huisdieren zijn niet toegestaan op onze watersportactiviteiten.

Als je geen zwemdiploma hebt, moet je een zwemvest dragen. Je kunt een zwemvest bij ons huren voor  € 2,50 per dag.

Ja, dat mag. Je mag alleen niet nuttigen op het terrein van Lake Seven. Houd er rekening mee dat je vertrekt vanaf ons terrein.

Alleen als dat nodig is. Het is de bedoeling dat je het gehuurde materiaal schoon en netjes terugbrengt zoals je het hebt meegekregen.

Na het maken van een reservering kun je niet meer kosteloos annuleren. Je kunt de de watersportactiviteit wel tot 72 uur voor aanvang kosteloos verplaatsen, of omzetten in een voucher. Bij slecht weer krijg je deze mogelijkheden ook op de dag van jouw watersportactiviteit.

Nee, dat kan helaas niet. Je kunt de starttijd wel zelf bepalen als je heel de dag afneemt. Geef dan de  gewenste vertrektijd even aan ons door.